Υπηρεσίες

Άδειες - Μελέτες - Τοπογραφικά


Η επίβλεψη ενός τεχνικού έργου είναι πολλή σημαντική. Έχοντας άριστη γνώση της ισχύουσας νομοθεσίας εκπονούμε τις μελέτες, εκδίδουμε την οικοδομική άδεια και επιβλέπουμε, κατασκευάζοντας την οικοδομή σας με στόχο μας την υλοποίηση της αποδοτικότερης και οικονομικότερης λύσης σε επίπεδο μελέτης και κατασκευής καθώς και την εξυπηρέτηση και η κατανόηση των αναγκών των πελατών μας.


Read more

Κατασκευές


Αναλαμβάνουμε συμβατικές κατασκευές (οπλισμένο σκυρόδεμα), προκατασκευασμένες μόνιμες κατοικίες (μεταλλικές, σύμμεικτες μεταλλικές κατασκευές, ξύλινα σπίτια), κατασκευές γραφείων, ξενοδοχειακών μονάδων, καταστημάτων.


Read more

Ανακαινίσεις


Σε περίπτωση που έχετε πάρει την μεγάλη απόφαση και θέλετε να προγραμματίσετε την πλήρη ανακαίνιση της κατοικίας, ξενοδοχειακής μονάδας ή καταστήματός σας, τότε τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσουν.


Read more

Επισκευές - ενισχύσεις κτιρίων


Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην ενίσχυση κτιρίων παλαιών κατασκευών καθώς και από φυσικές καταστροφές (σεισμοί, πυρκαγιές κ.λπ.) με την μέθοδο του εκτοξευμένου σκυροδέματος (GUNAITE) AΝΘΡΑΚΟΥΦΑΣΜΑΤΑ - ΑΝΘΡΑΚΟΕΛΑΣΜΑΤΑ - ΡΙΤΙΝΕΝΕΣΕΙΣ - ΕΝΕΜΑΤΑ.


Read more

Πωλήσεις διαμερισμάτων


Ut ultricies imperdiet sodales. Aliquam fringilla aliquam ex sit amet elementum. Proin bibendum sollicitudin feugiat.


Read more
parallax background
Η αρχή & το ….τέλος της οικοδομής