Διαχείριση Ακινήτων


Η ιδέα της δημιουργίας υπηρεσίας διαχείρισης ακινήτων προέκυψε όταν διαπιστώσαμε ότι πολλοί από τους πελάτες μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, είτε δεν είχαν το χρόνο, είτε δεν επιθυμούσαν να ασχοληθούν με τις ανάγκες που προέκυπταν στα ακίνητα τους.

Αρχικά αναλάβαμε δοκιμαστικά τη διαχείριση κάποιων ακινήτων σε επίπεδο συντήρησης. Σύντομα θεωρήσαμε ότι ήταν καιρός να δημιουργηθεί μια πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία που να ασχολείται αποκλειστικά με την διαχείριση ακίνητης περιουσίας, η οποία περιλαμβάνει την παρακολούθηση, εκμετάλλευση, συντήρηση, καλή λειτουργία ή απλά διατήρηση ενός ακινήτου σε άριστη κατάσταση.

Σήμερα, είμαστε μια στελεχωμένη εταιρία με πλήρως εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας προσφέροντας σιγουριά και την υψηλότερη δυνατή απόδοση της επένδυσής σας.


Παρέχουμε την δυνατότητα μερικής ή ολοκληρωμένης κάλυψης στις προαναφερόμενες υπηρεσίες, με στόχο να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον ιδιοκτήτη κάθε ακινήτου, σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις του. Επίσης υπάρχουν τα έτοιμα πακέτα υπηρεσιών Βasic και Advanced καθώς και ειδικά πακέτα για Airbnb κατοικίες τα οποία μπορούμε να προσαρμόσουμε στις ανάγκες σας.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

  • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ (κηπουρική, συντήρηση πισίνας)
  • ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (ελαιοχρωματισμοί κάθε 2 χρόνια, συντήρηση υδραυλικής και ηλεκτρολογικής εγκατάστασης)
  • ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΦΘΟΡΑ (όχι από φυσικά αίτια όπως σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές)

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

    Η αρχή & το ….τέλος της οικοδομής